A Piece of Website de Podcast

Aflevering 47:

5 goede redenen om nu je e-maillijst op te bouwen

 

“E-mailmarketing is dood”. Nee, zeker niet! Sterker nog, het is nog altijd de meest effectieve manier om klanten te krijgen. En of het nu gaat om een interessant blogartikel een weggever of een goede tip voor mijn bedrijf, deze persoon (of personen) heeft zijn/haar uiterste best gedaan om er voor te zorgen dat het geen spam is.  Op die manier  wordt e-mailmarketing heel interessant en vooral effectief. Ik gebruik het in mijn eigen strategie ook en daarom wil ik je 5 goede redenen geven om je e-maillijst nu op te gaan bouwen.

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Liever de blog lezen? Check hem hier

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: