A Piece of Website de Podcast

Aflevering 115:

“Een website is niet voor iedereen hetzelfde”
In Gesprek met Annemieke van Waterschoot

summer special

In deze Summer Special aflevering ga ik in gesprek met Annemieke van Waterschoot

Annemieke helpt ondernemers met het maken van EGGciting content met haar bedrijf Spiegelei communicatie. Zo schrijft ze content voor bijvoorbeeld websites, helpt ze je met inrichten van een steengoed linkedin profiel en bekijkt ze samen met jou hoe je vanuit je branding kunt stralen.

Annemieke en ik werken sinds 2020 samen. De branding was volledig omgegooid en deze moest ook door worden gevoerd in haar nieuwe website. Daarnaast heeft ze een prachtige game gemaakt; het eggciting content game waar ook speciaal een website voor is gemaakt. Ik ondersteun Annemieke op veel meer vlakken dan alleen de website, ik doe ook design werk voor haar. 

Heel veel luister plezier!

Foto credit: Marieke Vogelzang van Timetoshine.nl 

Ook toe aan een nieuwe website?

Mocht je naar aanleiding van dit interview met mij in gesprek willen voor bijvoorbeeld een samenwerking, dan kun je mij mailen via cheryl@cprecision.nl

Volg mij ook op Instagram

@cherylporcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast