A Piece of Website de Podcast

Aflevering 55:

Deze 3 dingen heb je nodig om je podcast
te starten

 

Het kan gebeuren dat je druk bezig bent geweest met je website en je hebt een aantal pagina’s of blogs verwijderd. Dan kan het voorkomen dat er bepaalde links niet meer werken. Komt de website bezoeker dan toch op die link, dan wordt er “404, deze pagina is niet beschikbaar” weergegeven.

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: