A Piece of Website de Podcast

Aflevering 12:

Deze 5 dingen moet je website minimaal bevatten

 

Tegenwoordig kan iedereen een website maken. Er zijn genoeg tools, online trainingen om mee uit de voeten te komen. Maar een website zonder strategie is een “lege huls”. Hoe mooi je website er ook uitziet, als je niet weet wat een website minimaal moet bevatten, kan het zijn dat je bezoeker verward raakt en je website verlaat. Vandaag deel ik met jou de 5 dingen die jouw website minimaal moet bevatten.

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Liever lezen? Check de blog hier

    GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

    Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

    In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

    Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

    Volg mij op: