De Blog

Wil je liever lezen in plaats van luisteren?
Check dan de blogs.
Je vindt hier allerlei artikelen over alles wat met websites te maken heeft. 

Dit moet er minimaal op je visitekaartje staan

Als ondernemer ga je niet van huis zonder visitekaartjes. Mocht een interessante en potentiële klant contact met jou willen opnemen voor meer informatie of een aanvraag voor een offerte, dan ben je makkelijker te vinden. Visitekaartjes zijn dus heel belangrijk en moeten er daarom ook professioneel uit zien. Maar wat is er belangrijk om op je visitekaartje te hebben?

Dit moet er minimaal op je visitekaartje staan:

Het hangt er een beetje vanaf wat voor onderneming je hebt. Daarom kunnen visitekaartjes van elkaar verschillen. De onderstaande gegevens zijn de meest standaard onderdelen die terugkomen op een visitekaartje.

Naam. Vermeld naast de naam van je bedrijf ook je eigen naam op je kaartje. Zo ben je namelijk makkelijker te vinden op bijv. linkedIn.

Logo. Door middel van jouw logo ben je beter en sneller herkenbaar. Mensen onthouden vaak makkelijker een logo en linken deze eerder aan jouw bedrijf.

Contactgegevens. Uiteraard plaats je je contactgegevens op je visitekaartje. denk aan je e-mailadres, telefoonnummer, zakelijk nummer (mits je dit hebt) en eventueel je Social media kanalen.

Website. Vaak willen klanten via jouw website jou beter leren kennen door informatie over de diensten die je aanbied, prijzen of jouw eventuele portfolio te bekijken. Dit is laagdrempelig en kan de klant er toe zetten om met jou in zee te gaan

Houd het rustig

Houd je visitekaartje rustig, overzichtelijk en professioneel. Mocht je een bezoekadres hebben dan kun je dit er ook op plaatsen. Sommigen mensen plaatsen hun foto op het kaartje. Het nadeel hiervan is dat het snel vol is of oogt. Mocht je toch een foto willen plaatsen, zorg er dan voor dat deze van hoge kwaliteit is. De meeste visitekaartjes zijn ter grootte van een bankpas en heb je niet veel ruimte om álles er op te plaatsen, maak keuzes.

Mocht je het juist net even anders willen, kijk dan eens voor inspiratie op mijn Pinterest bord

 

Bevat jouw visitekaartje het nodige? 

Nu weet je wat er minimaal op een visitekaartje moet staan. Hou er rekening mee dat een visitekaartje ervoor zorgt dat een klant jou niet vergeet en op een snelle manier contact met jou kan opnemen

Wil jij ook een professioneel visitekaartje?

Is het tijd voor een (nieuwe) huisstijl inclusief een professioneel visitekaartje? Neem dan contact met mij op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Stuur een mailtje naar cheryl@cprecision.nl, bel 06 13 28 95 66, stuur mij een bericht via Facebook of check mijn website www.cprecision.nl voor het aanbod.

 


Op de hoogte blijven van alles rondom mij en Cprecision? Vind mij hier:
1469288458_www_logo_social_media1469288455_email_mail_envelope_send_message1469288459_online_social_media_linked_in1469288446_facebook_online_social_media1469288460_pinterest_online_social_media1469288451_instagram_online_social_media 

A piece of Website de Podcast

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *