A Piece of Website de Podcast

Aflevering 109:

Zo creëerde ik een aanbod dat direct aansloeg

Een veelgestelde vraag vanuit mijn klanten maar ook belangrijk voor jou om te weten voor jou als webdesigner. Want wat adviseer je?

Een kleine disclaimer, ik ben geen copywriter. Tekst is mijn minst sterke punt – hence de podcast, maar wat helpt is om goed te bepalen welke pagina welk doel heeft. Dus niet alleen de website ansich heeft een doel, ook de pagina’s van je website hebben een doel.

Een salespage dus, is puur voor verkoop, daar doen we niets anders. We gaan niet een e-book daar plaatsen extra om ons e-maillijst op te bouwen, ga gaan ook niet ineens blogs of podcastafleveringen bij plaatsen. Salespages zijn solely voor verkoop en meer niet. 

Kan een salespage dan een homepage zijn? 

Dat ga ik je vertellen in deze podcast. 

Wil je meer weten of het mentorship traject? Download dan mijn gratis digitale brochure via www.cprecision.nl/mentorship , mail mij via cheryl@cprecision.nl of stuur mij een dm via mijn Instagram @cherylporcelijn

Host

Cheryl Porcelijn

Volg mij ook op Instagram

@cherylporcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast