A Piece of Website de Podcast

Aflevering 40 – SPECIAL:

Daar was hij weer… mijn innerlijke criticus 
Mijn reis als 10 jaar ondernemer

 

Oh, oh, oh…Wat kan die innerlijke criticus toch af en toe naar uit de hoek komen. Dit keer een heel andere soort podcast, eentje echt op gevoel. Ik vertel hoe ik mijn patronen herken en ze probeer te doorbreken. De ene keer dat dat makkelijker dan de andere keer, maar het gaat steeds gemakkelijker. In deze rauwe podcast deel ik mijn verhaal.

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: