A Piece of Website de Podcast

Aflevering 21:

SPECIAL; De Web & Branding podcast wordt…

 

Nu de shift gemaakt is, is het ook tijd voor verandering op andere vlakken. Lang heb ik er over nagedacht maar ik heb de knoop doorgehakt. De Web & Branding Podcast krijgt een andere naam

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Liever lezen? Check dan de blog hier.

De Web & Branding podcast wordt vanaf vandaag “A piece of website, de podcast”.

Woohoo!! Het is er uit!

Waarom heb ik een andere naam gekozen voor mijn podcast?

Als jij mij al langer volgt, via instagram en mijn podcast. Dan kun je je misschien nog wel herinneren dat ik een flinke shift heb gemaakt in mijzelf en in mijn bedrijf. Wil je hier meer over weten? Check dan even aflevering 17, over de keuzes die ik heb gemaakt.

Even nog in het kort, ik heb dus een paar weken geleden een enorme keuze gemaakt. Ik heb er namelijk voor gekozen om het stuk branding op de achtergrond te plaatsen. Ik heb daar heel lang over nagedacht vanwege de angst om niet iedereen te kunnen helpen. Maar ik ben er achter dat ik niet iedereen kan helpen. En weer rust te krijgen in mijn bedrijf heb ik dus een keuze gemaakt en gezegd, ik kan niet iedereen helpen. Het te verwarrend, zowel voor mij als voor mijn volgers.

Dus heb ik de keuze gemaakt om volledig terug te gaan naar mijn basis, naar waar ik 8 jaar lang voor ben opgeleid. En door dat ik mij zoveel vergeleken had met andere ondernemers was ik mijn eigen basis helemaal verloren. En dat werkte natuurlijk niet. En dus de keuze gemaakt om mij volledig te kiezen om weer terug te gaan naar mijn basis, naar mijzelf en dat zijn websites en de techniek daarachter.

Toen ik die keuze had gemaakt voor mijzelf, viel er zo’n mega last van mijn schouders. Dat resulteerde in duidelijkheid, in weer fun hebben in mijn bedrijf en mijn werk en vooral resulteerde deze keuze dat ik nu mijn beste jaar ooit draai. Allemaal omdat mensen nu weten waarvoor ze bij mij moeten zijn.

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: