A Piece of Website de Podcast

Aflevering 42 – SPECIAL:

Zo ga ik om met tegenslagen

mijn reis als 10 jaar ondernemer

 

Iedere ondernemer heeft te maken met tegenslagen, groot en klein. Nu zitten we alweer in een lockdown. Dat is een mega tegenslag. En toch, kun je er ook anders naar kijken. Hoe? Dat vertel ik door middel van mijn auto in deze podcast.

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: