Wat een jaar zeg. Dit was het eerste volledige jaar als zelfstandig ondernemer. Ik ben enorm gegroeid. Zowel persoonlijk als zakelijk. Ik heb prachtige mensen mogen ontmoeten en helpen, nieuwe vrienden mogen maken, ik ben goed op mijn plaat gegaan en heb geleerd van mijn fouten. Ik heb veel mogen leren en veel mogen doen maar ik heb vooral erg genoten van het avontuur als ZZP’er zijnde.  2017 was ook het jaar dat ik het bloggen weer heb opgepakt en met succes. Daarom deel ik graag mijn top 5 blogs van 2017.

Top 5 blogs van 2017

 

4 onderdelen die terug moéten komen op je homepagina.


Ik noem een website altijd je online, of digitale, visitekaartje. Het geeft een potentiële klant een eerste indruk. En daarbinnen bepaald iemand of ze wel of niet verder willen kijken op de website, of contact met je op willen nemen. Daarom is het ontzettend belangrijk om je homepagina op orde te hebben en je potentiële klanten te overtuigen. Hoe doe je dat? Als je deze vier onderdelen op je homepagina verwerkt, kom je al heel ver…Lees hier de rest van de blog.

 

Wix, Weebly of Jimdo? Dit is waarom je geen gratis website moet gebruiken.

Ik hoor het veel om mij heen, een gratis website gemaakt via Wix, Weebly of Jimdo. Vaak om kosten te besparen en omdat veel ondernemers graag alles zelf doen. Een gratis website klinkt veelbelovend, maar wist dat je een gratis website helemaal niet gratis is? In deze blog vertel ik je waarom. Lees hier de rest van de blog.

 

Zo gebruik je “lichtblauw” in je branding – kleur van de maand november.

ls ondernemer ga je, hoe dan ook, aan de slag met je branding; je identiteit. Je kiest daarbij ook een bepaalde kleur. Maar wist je dat een kleur gevoelens op roept of een bepaalde betekenis heeft?  Ze hebben een psychologie. Bedenk dus goed welke kleur je in je branding gaat gebruiken. In deze maandelijkse rubriek: Kleur van de maand, wordt er een kleur besproken en laten zien hoe deze kan passen bij jou als ondernemer. Lees hier de rest van de blog.

 

DIY: Kerstkaarten!

Het laatste kwartaal is begonnen. Dat betekent dat de feestdagen niet ver weg meer zijn. Kerst staat om de hoek te wachten en dus ook de kerstkaarten. Een persoonlijke kaart en het liefst nog handgeschreven, dat gevoel dat je een kaartje ontvangt in de brievenbus, dat is toch fantastisch? En hoewel we in oktober vaak nog niet aan kerst willen denken, doe ik het nu toch, want…Lees hier de rest van de blog.

 

Een website, heb je het echt nodig? Dit is waarom je er een moet hebben.

Niet online zijn, dat is echt niet meer van deze tijd. Het internet, social media het is allemaal niet meer weg te denken in de wereld van nu. Sterker nog, RTL meldde dat in 2016 dat het internet een basisbehoefte moet gaan worden. Een basisbehoefte! Wij Nederlanders zijn het meest online. Bijna alle huishoudens in Nederland hebben toegang tot internet. Ongelofelijk niet waar? Tot ik een artikel las van RTL Z…Lees hier de rest van de blog

2017 was een top jaar

Deze top 5 blogs laten een mooie jaar voor mij zien. Ik heb veel complimenten gekregen voor deze blogs en dat is leuk om te horen. Daar doe ik het voor, om andere op weg te helpen die deze tips en trucs goed kunnen gebruiken. 2018 ziet er ook heel goed uit, ook wat betreft de onderwerpen voor de nieuwe blogs. Maar ik kan altijd jouw input gebruiken. Waar loop je tegenaan? Wat wil je graag weten? Ik zou het leuk vinden om dat van je te horen.

Voor nu wens ik je een fijne feestdagen en een fantastisch 2018!

[mailerlite_form form_id=9]


Op de hoogte blijven van alles rondom mij en Cprecision? Vind mij hier:
1469288458_www_logo_social_media1469288455_email_mail_envelope_send_message1469288446_facebook_online_social_media1469288451_instagram_online_social_media1469288460_pinterest_online_social_media1469288459_online_social_media_linked_in