A Piece of Website de Podcast

Aflevering 110:

Waarom ik ben gestopt met het gebruiken
van templates

Templates, ik zie ze nog overal online. En met een goed template ansich is niets mis. Maar wel als je hem verkeerd inzet en de verkeerde keuze maakt en je door wilt groeien. Jij hebt als webdesigner daarin advies te geven.

Ik vergelijk templates altijd met stockfoto’s, ze zijn niet uniek. En ze hebben mij de afgelopen 11 jaar echt veel shit opgeleverd, pardon my french. 

Daarom vertel ik in deze podcast hoe ik denk over het werken met templates en waarom ik besloten heb om ze heel rap uit mijn aanbod te halen.

Wil je meer weten of het mentorship traject? Download dan mijn gratis digitale brochure via www.cprecision.nl/mentorship , mail mij via cheryl@cprecision.nl of stuur mij een dm via mijn Instagram @cherylporcelijn

Host

Cheryl Porcelijn

Volg mij ook op Instagram

@cherylporcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast