A Piece of Website de Podcast

Aflevering 26:

Waarom je niet perse een website nodig hebt om te starten met ondernemen

 

Er wordt vaak nog geloofd dat je perse een super professionele website nodig hebt, of in ieder geval een website, om te kunnen starten met je onderneming. Ik ben van mening dat dat helemaal niet hoeft en in deze podcast vertel ik je waarom.

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Liever lezen? Check dan hier de blog

    GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

    Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

    In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

    Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

    Volg mij op: