De Blog

Wil je liever lezen in plaats van luisteren?
Check dan de blogs.
Je vindt hier allerlei artikelen over alles wat met websites te maken heeft. 

Wat is de Web & Branding Academy?

Web & Branding Academy Cprecision Designblog Cheryl Porcelijn

Als je mij al een tijdje volgt op Facebook dan is het je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik druk bezig ben met het opzetten van mijn eigen Academy; de “Web & Branding Academy”. Ook als je mij niet op Facebook volgt dan zie je aan mijn blog verschillende dingen wat met de Academy te maken heeft. Vandaag ga ik je vertellen hoe, wat en waarom. 

Woohoo, het is zo ver! Mijn eigen Academy in the making. En ik ben er zo trots op! Vanaf 4 maart gaan de deuren open voor publiek. Maar wat is de Web & Branding Academy en waarom kies ik voor een Academy en geen online programma?

Wat is de Web & Branding Academy?

De Web en Branding Academy is een online leeromgeving (met toegang op maand-/jaarbasis), speciaal ontwikkeld voor de startende ondernemer.  Je vindt hier mijn speciaal opgezette “roadmap”. Dit is een stappenplan die zich inmiddels heeft bewezen om een website en branding mee op te bouwen. Ik help jou om de eerste stappen in het online zichtbaar worden, met als doel omzet te generen en te groeien naar een succesvolle toekomst.

Waarom de Web & Branding Academy?

Ik ben om meerdere reden een eigen Academy gestart. In eerste instantie omdat ik, helaas, heel veel startende ondernemers zie”verzuipen” in het ondernemen en vooral als het gaat om websites en brandings. Doordat velen nog geen of te weinig budget hebben voor een professionele website, missen ze eigenlijk een belangrijke basis, in feite de fundering van je onderneming.
Een website trekt immers klanten naar jouw bedrijf zodat ze zien wat jij te bieden hebt. Een goede en nette website en branding geeft vertrouwen. Even wat in elkaar “flansen” brengt vaak toch niet het gewenste resultaat. In het ergste geval kan het zelfs tegen  je werken. Zonde van al jouw energie en het weinige geld dat je toch al had. De lol van het ondernemen wordt er dan ook niet beter op. Je wordt onzeker. Een beginnende ondernemer heeft al zo veel aan het hoofd.

Ja, een professionele website en branding laten ontwerpen kost een hoop geld. Ik kan het weten, want ik zit zelf in deze business. Ik krijg regelmatig heel veel aanvragen van startende ondernemers die met hun handen in hun haar zitten vanwege het gebrek aan geld.  Ik ben zelf ook ooit gestart zonder enig budget, dus ik weet hoe lastig dit is. Deze hulpvraag liet mij niet los. Iedereen verdient toch een kans? Zo ontstond mijn idee voor een academy en werd dit mijn missie om starters te helpen op een manier die betaalbaar en haalbaar is.

Na vele cursussen en opleidingen heb ik voldoende kennis en ervaring opgedaan om startende ondernemenrs een lifeline aan te reiken. Ik wil graag dat jij als startende ondernemer een bedrijf kunt gaan opbouwen waar je gelukkig van wordt. Waar je uiteindelijk die professional van kunt gaan betalen.

En ja, uiteraard raad ik het aan om een professionele branding en website te laten maken, maar dat hoeft écht niet meteen. Je kunt super simpel beginnen met bijvoorbeeld een salespagina.

Laat mij jou daarom helpen!

Web & Branding Academy Cprecision Designblog Cheryl Porcelijn

Fotocredits: Fotograaf Joyce (Joyce van Gaalen)

Ok, leuk verhaal. Maar hoe werkt de Academy?

In de Academy heb ik dus mijn roadmap staan. Dat is een stappenplan waarmee je een goede en stevige basis gaat opbouwen naar je website en branding. Binnen die stappen heb je verschillende thema’s en lessen. Ze bestaan bijvoorbeeld uit tools/video’s/artikelen waarmee je aan de slag kunt om een sterke fundering op te bouwen.

Ik weet uit ervaring, na het helpen van tientallen ondernemers, dat deze stappen nódig zijn om te gaan staan voor je bedrijf. Ik gebruik deze stappen nog steeds voor mijn 1-op-1 klanten en het werkt.

Naast de roadmap bevat deze academy diepgaande, praktische trainingen en verschillende resources (zoals checklists en e-books). Daarbij krijg je volledig support van de online community, het forum, waar je al je vragen kunt stellen en kunt sparren met andere gelijkgestemde ondernemers.

Ten slotte wordt er iedere maand een live Q&A gedaan waarin de meest voorkomende vragen live beantwoord worden én ga ik verschillende experts interviewen (niet maandelijks) om jou nog meer hulp en handvatten aan te reiken om te groeien.

Wil je op de hoogte blijven?

Nu weet je de hoe, wat en waarom over mijn Academy. Ik ben er zo vreselijk trots op en ik kan niet wachten tot de deuren open mogen.

Wil jij als eerste te horen krijgen wanneer de deuren van de Academy open gaan? Schrijf je dan even hier in: Academy Wachtlijst.

P.S. 4 en 6 maart geef ik een gratis webinar: “4 onmisbare stappen om je website en branding op te zetten”.


Op de hoogte blijven van alles rondom mij en Cprecision? Vind mij hier:
1469288458_www_logo_social_media1469288455_email_mail_envelope_send_message1469288446_facebook_online_social_media1469288451_instagram_online_social_media 

A piece of Website de Podcast

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *