A Piece of Website de Podcast

Aflevering 13:

Zo houd jij je website gebruiksvriendelijk

 

De manier waarop je website bezoeker met je website om moet gaan is heel erg belangrijk. Als een website niet goed werkt om wat voor reden dan ook, dan verlies je bezoekers en uiteindelijk klanten. Daarom is het belangrijk om je website gebruiksvriendelijk te maken en in deze aflevering ga ik je vertellen wat je kunt doen om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Wil je meer weten check dan www.cprecision.nl. Wil je samenwerken met mij stuur mij dan een mailtje via cheryl@cprecision.nl

Lees de samenvatting 

Host 

Cheryl Porcelijn

Beluister ook op:

Spotify | Apple Podcast | Google Podcast

Samenvatting

Gebruik een terug-naar-boven-knop

Zorg dat je duidelijk aangeeft welke actie ondernomen moet worden: call-to-action

Geef feedback terug bij bijvoorbeeld een contactformulier – foutief ingevulde velden.

Houd je website overzichtelijk en simpel – leid je bezoeker niet af met social media

Zorg dat je website responsive is. Op elk device goed bruikbaar

GRATIS: Het succesrecept voor jouw eigen website – Geheime podcast

Heb jij mijn geheime podcast al beluisterd? Nog niet? Vraag hem dan hier aan. Geheel gratis!

In deze serie vind je het antwoord op de meest gestelde vraag: “wat heb ik nodig om een website te beginnen?”. Ook geef ik antwoord op de vragen: “Ik heb een website nodig, wat nu?” en “Waar moet ik beginnen?”.

Ik neem je mee in wereld van hostings, plugins en veel tips & tricks. Als je nu zoiets hebt van, wat zeg je nou? No worries, ik ga het je allemaal vertellen

Volg mij op: